Solceller

Green Source leverer solcelleanlæg til private, boligforeninger, industri og det offentlige op til 400 kWp fra tyske topproducenter, hvor ydelse, garanti og kvalitet er højeste prioritet

Solen-Green-Source

Solen leverer al den energi, vi har brug for

Solen er den største vedvarende energikilde, vi kender til i dag. På én time modtager jorden mere energi end verdens totale energiforbrug på ét år! I Danmark har vi ganske udmærkede forhold til, at det kan forsvares at installere, faktisk har vi samme mængde solskinstimer som i fx Paris.

 

Solceller kan være med til at producere den elektricitet du anvender i hjemmet eller virksomheden. I bund og grund består solceller af halvledere, der omsætter lys direkte til elektricitet.

 

Når solens stråler rammer solcellen, får dens elektroner tilført så meget energi, at de bliver slået løs og kan bevæge sig. Elektronerne vandrer gennem solcellen og skaber en spændingsforskel, og dermed danner en elektrisk strøm.

 

Meget lav vedligeholdelse med langt levetid på op til 30 år.

 

Vi forhandler nogle af verdens bedste solceller

Q-Cells-Green-Source

Green Source A/S ønsker ikke at gå på kompromis med kvalitet og garanti på de produkter, vi forhandler og installerer, derfor har vi valgt de 3 topbrands Q.CELLS, Conergy og Schott Solar (ASI) som leverandører af vores solcellesystemer. Alle producenterne er tyske og bliver i branchen betegnet for at være de absolut førende producenter af solceller og solcellemoduler. Virksomhederne har som mål at sætte benchmarks for industrien og opnår løbende verdensrekorder i effektivitet på deres produkter. Nogle af fordelene ved vores producenter er udover deres mange års erfaring følgende:

 

Total kontrol med hele produktionsprocessen, det vil kort sagt sige, at virksomhederne selv står for hele produktionsprocessen i forbindelse med produktion af solcellemoduler.

  • Tysk kvalitet i topklasse
  • Ingen minus-tolerancer – faktisk arbejdes der med 0/+5 % i tolerancer for ydelsen, hvilket er væsentligt højere end branche-standarden.
  • Op til 12 års udvidet produktgaranti.
  • Bredt produktprogram

Exceptionelle lineære garantier som er en lineær garanti, der efter 25 år ender på op til 83 % for krystalline solmoduler og 85 % for tyndfilm moduler. Dette betyder generelt, at man fra dag ét har en garanti for, at solcellemodulet vil have en fast ydelse med en reduktion på 0,5-0,7 % pr. år.

På visse produkter kan vi endda tilbyde op til 30 års ydelsesgaranti.

Veletablerede foretagender som er førende inden for udvikling og som konstant forøger sin produktportefølje

Green Source hjælper med at vælge den rigtige løsning ud fra produktmæssige og økonomisk analyser. Vi står som garant for en gennemarbejdet og professionel procedure og står inde for, at vores løsninger opnår de beregnede ydelser.