Rådgivning

Raadgivning-Green-SourceGreen Source har fokus på energioptimering og vedvarende energiløsninger til private boliger, industrien og offentlige bygninger. Vores speciale er komplekse løsninger, hvor flere energikilder kombineres, fx varmepumpe og solceller. Vi samler op på energirapporter, hjælper med at fortolke dem og rådgiver ved valget mellem forskellige løsninger. Som de første i Danmark tilbyder vi hele paletten fra analyse, rådgivning og projektering til praktisk udførelse og projektstyring – og vi står inde for den lovede effekt.

Green Source har kompetencen og kapaciteten til at projektere og gennemføre komplekse energiløsninger. Totalløsninger med fokus på både økonomi, ressourceforbrug og miljø. Løsninger der omfatter en eller flere vedvarende energikilder:

  • Varmepumper
  • Solceller
  • Solfangere
  • Husstandsvindmøller

Vi er ikke bundet op på enkelte leverandører men arbejder sammen med en række af verdens førende producenter af bl.a. varmepumper, vindmøller og solceller. Således kan vi altid sammensætte den løsning, der bedst muligt opfylder kundens ønsker og forventninger.