Samarbejde om gartnerier og idrætsanlæg

8. april 2014

Green Source A/S indgår samhandelsaftale med Hollandske VB Projects B.V. som siden 1996 har specialiseret sig i totalløsninger inden for opvarmningsløsninger til fodboldbaner og gartnerierWestland20Nurseries 4

– Vi er glade for, at VB Projects kan se potentialet i vores virksomhed, og jeg er sikker på, at vi med vores samlede kompetencer kan tilbyde idrætsklubber, kommuner og gartnerier løsninger af allerhøjeste kvalitet, udtaler Kim Stubbergaard Reese, salgsdirektør i Green Source A/S og fortsætter: -Sammen med VB Projects B.V. har vi fået en samarbejdspartner på allerhøjeste niveau, som kan bistå os med varme- og vandingsløsninger til blandt andet fodboldbaner og gartnerier i Danmark, og resten af Skandinavien.

VB Projects har udført varmeløsninger baseret på både fjernvarme, naturgas og olie, samt jordvarme til fodboldbaner i hele Europa, og har over 60 referencer fra mindre træningsanlæg til store stadions som Nou Camp i Barcelona, Old Trafford i Manchester og nationalarenaen i Holland, Amsterdam Arena. De har erfaring med løsninger, som både kan optimere vækstprocessen, inklusive specielle automatiske belysningssystemer, men også deciderede baneopvarmningssystemer til træningsbaner og stadions.

Green Source står nu stærkt i konkurrencen
– Med de stigende kvalitetskrav fra lokale unioner samt internationale forbund som UEFA og FIFA, har vi fundet en rigtig god partner, som vi forventer os meget af, og kan nu tilbyde nøglefærdige løsninger til idrætsklubber. Banernes kvalitet kan optimeres ved at implementere systemer, der holder styr på varme, vanding og lysforhold. Det er krav, der allerede findes fra forbundets side i dag, og derfor var det nødvendigt for os at finde den rigtige partner på dette område, fortsætter Kim Stubbergaard Reese.

Green Source A/S har også mulighed for at tilbyde komplette energirigtige løsninger til gartnerier, enten som energioptimeringsprojekt eller som nyetablering. Energipriserne er stigende og udgør i dag en meget stor del af gartneriers driftsudgifterne: – Vi har altid kunnet tilbyde energioptimering til denne kundegruppe, men med VB Projects har vi fået tilført yderligere kompetencer fra en specialist inden for branchen, hvilket gør, at vi står virkeligt stærkt på markedet.