LED-belysning

Kvalitets LED-belysningssystemer til ethvert formål fra LITE.

 

Den korte udgave

LED vil udvikle sig til at blive verdens universelle belysningskilde. LED vil transformere måden, hvorpå vi i dag bruger konceptet belysning, da det kan skabe forskellige toner, for at tilpasse specifikke steder og stemninger. LED bidrager derfor også med innovative belysningskoncepter og nytænkende design muligheder.

Luft-vand varmepumpe

 LED uden begrænsninger

Green Source A/S har indgået en samhandelsaftale med LITE A/S der giver mulighed for at tilbyde en bred produktpallette indenfor innovative LED belysningssystemer. LITE A/S har på kort tid markeret sig som seriøs leverandør af LED belysning og besidder et stærkt teknisk team. Indenfor erhverv, produktion, lager, offentlige anlæg, ejendomme, m.m. har LITE A/S idag gode referencer, og løser også projektorienterede opgaver.

 

 

 

LITE’s produktsortiment består af højkvalitets produkter, udviklet i samarbejde med innovative internationale virksomheder, for at kunne efterleve de krav markedet i dag stiller til både LYSKVALITET, ØKONOMI og ENERGIBESPARENDE LØSNINGER.

Læs mere om produkter her http://lite-led.dk/produkter.aspx

Markante besparelser på elregningen

LED vil udvikle sig til at blive verdens universelle belysningskilde. LED vil transformere måden, hvorpå vi i dag bruger konceptet belysning, da det kan skabe forskellige toner, for at tilpasse specifikke steder og stemninger.

LED bidrager derfor også med innovative belysningskoncepter og nytænkende design muligheder. Besparelser på op til 90%, samt miljøvenlige fordele er endnu to facts, der understøtter adskillige forudsigelser om LED belysningens spændende fremtid.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør skifte din belysning ud med LED. Det giver ikke kun store besparelser, men er en del af fremtidens udvikling indenfor lys og energi. Hos LITE er du garanteret den bedste kvalitet og service, samt alle nødvendige certificeringer til både ind- og udland.